Në disa raste photoshopi nuk nevojitet!

Në disa raste photoshopi nuk nevojitet!

Në ditët e sotme, photoshopi është duke u përdorur tejmase. Ato që po konsiderohen që janë duke e përdorur photoshopin më shumë janë femrat, të cilat shpeshherë kritikohen për teprimin e tij, shkruan rtv21.tv

Mbase ai mund të bëjë që fotografitë të duken më të bukura dhe tërheqëse, por shpesh po bëhen fotografi që duken aq mahnitëse edhe pa përdorimin e photoshopit.

Se për çka bëhet fjalë, shihni fotografitë e mëposhtme, të cilat e dëshmojnë këtë./21Media