Baraliu: Strategji dalëse gjatë rrugës për në BE

Loading...

Baraliu: Strategji dalëse gjatë rrugës për në BE

Integrimin e Kosovës në BE nuk po e pengon Serbia, por, 5 shtetet mosnjohëse tha lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti. Në këtë kontekst, ai u shpreh se duhet punuar më shumë me Greqinë se sa të humbet kohë me Spanjën. Ai këto komente i bëri në tryezën e kësja lëvizjeje me shoqërinë civile “Shqiptarët dhe integrimi”./21Media