Çollakaj: Presim bashkëpunim për siguri gjithëpërfshirëse, edhe për rajonin tonë

Çollakaj: Presim bashkëpunim për siguri gjithëpërfshirëse, edhe për rajonin tonë

Në Konferencën për Siguri që po mbahet në  Munih të Gjermanisë  Kryeministri Albin Kurti, si pjesë e panelit “Ndërtimi i qëndrueshmërisë shoqërore në fqinjësinë evropiane”, tha se mafia është sektori i vetëm i integruar plotësisht në Ballkanin Perëndimor.  Ndërkohë njohës të fushës së sigurisë, presin që në këtë konferencë të ketë bashkëpunim midis vendeve pjesëmarrësve për stabilitet dhe siguri në botë përfshirë Kosovën dhe rajonin.(Teksti- Valmire HOTI, kamera- Kushtrim RRMOKU)./21Media