Intervistë me Mimoza Kusari -Lilën

Loading...

Intervistë me Mimoza Kusari -Lilën

Lidhur me vizitën e zyrtarit të lartë amerikan Palmer në vendin tonë dhe aktualitetin politik në vend, Gazetarja Valmire Hoti ka zhvilluar një intervistë me themeluesen e Alternativës, deputeten e Kuvendit të Kosovës Mimoza Kusari-Lila./21Media