Interpelancat kishin të bënin me kryeministrin Mustafa dhe ministrin Stavileci

Interpelancat kishin të bënin me kryeministrin Mustafa dhe ministrin Stavileci

Është bërë tashmë e zakonshme që të mungojnë shumica e përfaqësuesve të Qeverisë në Kuvend por edhe vet deputetët. Kështu ndodhi edhe sot kur ishte paraparë që të mbahen dy interpelanca – ajo ndaj kryeministrit Isa Mustafa, u shty në mungesë të kërkueses së interpelancës, deputetës Donika Kadaj-Bujupi dhe interpelanca ndaj ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci është shtyrë në mungesë të ministrit./21Media