Seanca për gjenocidin serb në Kosovë

Seanca për gjenocidin serb në Kosovë

Kuvendi i Kosovës shqyrtoi propozim-rezolutën për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës të ish-regjimit shtetëror serb në Kosovë. Partitë politike theksuan rëndësinë e Projekt-Rezolutës për dënimin e krimeve serbe. Po ashtu, u kërkua edhe plotësimi i rezolutës nga disa deputetë./21Media