Në mungesë të kuorumit

Në mungesë të kuorumit

Kuvendi do të vazhdojë seancën e sotme në orën 18:00 pasi deputetët kanë marrë pauzën e drekës.

Diskutimi i fundit ka qenë për miratimin e projektligjit për mbrojtjen e fëmijëve.

Një pjesë e kabintetit qeveritar, Vetëvendosje dhe LDK nuk kanë qenë të pranishëm në seancë.