Ligji për tatimin në të ardhurat e korporatave.-Votohet amendamenti që mundëson harmonizim me ligjin për sponsorizime

Ligji për tatimin në të ardhurat e korporatave.-Votohet amendamenti që mundëson harmonizim me ligjin për sponsorizime

Në Kuvendin e Kosovës është miratuar ligji për tatimin në të ardhurat e korporatave dhe është votuar amendamenti që mundëson harmonizimin e këtij ligji me ligjin për sponsorizime. Lidhur me këtë amendament u zhvillua debat i gjatë në Kuvend./21Media