Dizajni i saj është ndërtuar nga diamanti dhe ari

Dizajni i saj është ndërtuar nga diamanti dhe ari

Shampanjën e përdorin për festa apo edhe për raste speciale.  Por a e keni menduar se deri në sa mund të arrij çmimi i një shampanje?

Projektuesi luksoz britanik Alexander Amosu krijoi shampanjën më të shtrenjtë në botë, të quajtur Gout de Diamants Brut Diamond me vlerë  $ 1,867,000. Pjesa më e madhe e kostos përfshin dizajnin ekskluziv duke përdorur materiale të shtrenjta

Materiali i përdorur për krijimin e diszajnt të saj është diamanti dhe ari, kjo siç pranoi në një intervistë Alexandri janë materialet e tij të preferuara. Një shishe shampanjë është bërë në ngjyrë të zezë elegante me emrin e markës së kompanisë, e cila gjendet në anën e përparme të shishes, dhe është bërë me dorë prej ari të bardhë prej 18 karatësh me peshë rreth 48 gramë. Kosotoja e kësaj shampanje së diamantiti është 1.827 milionë dollarë. /21Media