Ka parfume, ka parfume luksoze dhe pastaj ka edhe Clive Christian

Loading...

Ka parfume, ka parfume luksoze dhe pastaj ka edhe Clive Christian

Ai konsiderohet si parfumi më i shtrenjtë për femra, për shkak edhe të cilësisë që ka.

Fillimisht e themeluar si parfumi i kurorës gjatë mbretërimit të mbretëreshës Viktoria në vitin 1872, historia e kësaj shisheje aromash është përfshin më shumë se një shekull.

Në vitin 1999, parfumeri Clive Christian bleu The Perfumery Crown, me qëllim për të rivendosur këtë markë në lavdinë e saj të dikurshme. Dhe mund të themi se misioni u krye.

Aromat Klive Kristian njihen gjerësisht si parfumet më të shtrenjta në botë, me çmime që fillojnë nga 800 dollarë dhe prodhuesit janë të kënaqur që tregojnë në shishe të shkruar bashkë me etiketën se janë “Parfumet më të shtrenjta të botës “.

Në fakt parfumi i kësaj linje që kushton më shtrenjtë është Imperial Clive Christian . Duke filluar edhe nga estetika e shishes që e mban këtë aromë, parfumi kushton rreth 3 mijë e 870 euro.

Ai përbëhet nga nga 170 trëndafila, boronicë indiane, vanilje taahiti dhe jasemini arab.