Johnny English Strikes Again së shpejti në kinema

Loading...

Johnny English Strikes Again së shpejti në kinema

Johnny English Strikes Again është një film i ardhshëm i komedisë së spiunazhit të regjimit të David Kerr. Ky është vazhdimi i filmit Johnny English Reborn, 2011 dhe instalimi i tretë i serialit Johnny English.

Skenari i filmit është shkruar nga William Davies dhe i prodhuar nga Rowan Atkinson, i cili e përshkruan rolin e tij si personazh të titullar.

Rowan Atkinson do të kthehet në këtë rol si personazhi spiun lolo për herë të parë që prej vitit 2011, kur kishte luajtur në filmin Johnny English Reborn.

Filmi do të shfaqet në Mbretërinë e Bashkuar më 12 tetor 2018, nga Universal Pictures. /21Media