"Të pëlqen modeli i ri i flokëve- JO"

“Të pëlqen modeli i ri i flokëve- JO”

Një nënë ka filmuar horrorin pasi djalin e saj të vogël e gjeti me një makinë rroje elektrike duke i rruar flokët e tij dhe të motrës së tij.

Stephie Leigh ka postuar një sërë klipesh në Instagram duke treguar pak Teddy dhe motrën e tij më të vogël Eloise me pasojat e prerjes.

Infermierja, nga Teksasi, fillon klipin në lot, duke u treguar ndjekësve të saj se si djali i saj sapo ka prerë flokët e motrës së tij.

Pas kësaj përvoje të hidhur, të dy fëmijëve ia prenë flokët, kështu duke i bërë tullacë.

Kur nëna pyeti Eloise se a i pëlqen modeli i ri i flokëve, ajo u përgjigj “Jo”. Më pas shtoi: Mami, unë dukem si një djalë./21Media