Institucionet, Komiteti Olimpik, Federatat i gëzohen këtij vendimi

Institucionet, Komiteti Olimpik, Federatat i gëzohen këtij vendimi

Pas miratimit të Ligjit për sponsorim në Sport kanë pasuar reagime të shumta pozitive për vendimin e Kuvendit të Kosovës. Në vazhdim do të ndiqni një kronikë që përmbledhë reagimet e Institucioneve, Komitetit Olimpik dhe Federatave Sportive të Kosovës./21Media