Sëmundje apo shije

Sëmundje apo shije

Çdokush e di që gratë shtatzëna kanë qejfe të ndryshme në ushqime, por është e pabesueshme kur ato kërkojnë t’i shijojnë edhe gjërat jo ushqimore.

“Pica” është një sëmundje e ngrënies e cila çon në dëshirat e sendeve jo ushqimore dhe prekë shumë gra shtatzëna.

Brenda Naggita nga Ugandan është në gjendje të tillë, asaj gjatë shtatzënisë i pëlqen të hajë gurë për të ndihmuar vjelljen, transmeton rtv21.tv.

Sëmundja “Pica” gjithashtu mund t’i prekë fëmijët dhe njerëzit me çrregullime mendore./21Media