Rugova: Sektori i shëndetësisë është në kolaps

Rugova: Sektori i shëndetësisë është në kolaps

Grupi i Parlamentar i LDK-së në një konferencë për media, shfaqi problemet në sektorin e shëndetësisë, të cilat sipas këtij grupi po kalojnë në heshtje.

LDK konsideron se qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë kanë dështuar në këtë sektor, gjatë vitit që lamë pas. Mirëpo, Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili tha se akuzat e LDK-së janë politike./21Media