LDK kritikon MKRS-në dhe MASHT-in për keqmenaxhim të buxhetit

LDK kritikon MKRS-në dhe MASHT-in për keqmenaxhim të buxhetit

Lidhja Demokratike e Kosovës në një konferencë për media kritikoi Ministrinë e Kulturës për shpenzim të buxhetit pa arsyetim të mirëfilltë, ndërsa Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, përveç kritikave për keqmenaxhim të buxhetit e kritikoi edhe për mungesën e komunikimit me SBASHK-un, sa i përket orëve të humbura gjatë grevës. Të dy këto ministri reaguan lidhur me deklarimet e LDK-së./21Media