PSD në mbledhje

PSD në mbledhje

Kryesia e Kuvendit të Kosovës me 20 minuta vonesë ka filluar mbledhjen e saj të radhës, mirëpo prezent nuk janë shefat e Grupeve Parlametare të Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Lëvizjes Vetëvendosje.

Sipas tyre, nuk duhet te mbahen mbledhje pasi koalcioni nuk është i gatshëm të miratojë të gjitha ligjet, që sipas opozitës janë grumbulluar edhe nga viti i kaluar, shkruan rtv21.tv

E vetmja parti opozitare që po merr pjesë në mbledhje është Partia Socialdemokrate, e cila përfaqësohet nga Aida Dërguti.

Në mbledhje pritet të dikutohet e vetmja pikë në rend dite, çështjet administrative rreth punëve të Kuvendit./21Media