“Shpend Ahmeti dështoi të zgjidhë problemin e parkingjeve dhe transportit”

 “Shpend Ahmeti dështoi të zgjidhë problemin e parkingjeve dhe transportit”

Asamblistët e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kuvendin Komunal të Prishtinës në një konferencë për media shpalosën disa nga problemet, siç janë parkingjet dhe transporti publik, me të cilat sipas tyre Komuna e Prishtinës nuk po merret fare./21Media