Konferencë e USHKSH për letërsinë shqipe në raport me atë evropiane

Konferencë e USHKSH për letërsinë shqipe në raport me atë evropiane

Unioni i Shkrimtarëve dhe Kritikëve Shqiptarë ka mbajtur konferencën me temë “Letërsia shqipe sot në kuadër të letërsisë evropiane”.

Në këtë konferencë u diskutuan tema të ndryshme si dhe u prezantua puna e këtij unioni gjatë vitit 2018 dhe objektivat për vitin 2019./21Media