Leximi para gjumit mund t’ju çlodhë dhe t’ju qetësojë

Leximi para gjumit mund t’ju çlodhë dhe t’ju qetësojë

Para gjumit disa preferojnë të dëgjojnë muzikë, ndërsa të tjerë zgjedhin leximin. E ky i fundit është vërtetuar shkencërisht që ndihmon në reduktimin e stresit, për aq kohë sa cilësohet si aktiviteti më i mirë për trurin.

Për këtë arsye, më poshtë keni 10 sugjerime, për  librat që mund t’i lexoni para gjumit.

“Life On Mars” – Tracy K. Smith

“The Name Of The Wind” – Patrick Rothfuss

“Persuasion”– Jane Austen

“The Enchantress Of Florence” – Salman Rushdie

“The History Of Love” – Nicole Krauss

“To The Lighthouse” – Virginia Woolf

“Our Tragic Universe”– Scarlett Thomas

“The Cities”– John Edgar Wideman

“The Collected Stories Of Eudora Welty” – Eudora Welty

“Bleak House” – Charles Dickens