“Becoming” numëron mbi 10 milionë kopje të shitura

“Becoming” numëron mbi 10 milionë kopje të shitura

Libri “Becoming” me autore, Michelle Obaman ka thyer rekord me mbi 10 milionë kopje të shitura, kështu duke hyrë në garë për t’u bërë autobiografia më e suksesshme në historinë e publikimeve.

Lajmi është konfirmuar nga “Bertelsmann”, shoqëria që e drejton shtëpinë botuese, “Penguin Random House” nga e cila është publikuar edhe libri, përcjellë rtv21.tv

Ky parashikim është bërë në kohën e njëjtë kur edhe janë publikuar rezultatet vjetore të shoqërisë, “Bertelsmann”, e cila ka mbyllur vitin 2018 me 17.7 miliardë euro fitim, niveli më i lartë që nga viti 2007 dhe krejt kjo falë librit, “Becoming” të Michelle Obamas./21Media

Image result for becoming michelle