Nëse e keni bërë deri tani, mos e përsërisni

Loading...

Nëse e keni bërë deri tani, mos e përsërisni

Model shumë komod sidomos kur nuk keni kohë të mjaftueshme dhe shumë i përshtatshm edhe në daljet  në darkë pasi tregojnë elegancë dhe ju bëjnë të dukeni më me look.

Por, ky model ka edhe një të metë të madhe. Dihet se lidhja e flokëve bisht shkakton dhimbje në kokë dhe sipas neurologes,  Denise E. Chou, nga University of Columbia, ky fenomen  njihet me emrin “cutaneous allodynia“ dhe me të mund të përballen të gjitha femrat pavarësisht se mund të mos vuajnë nga migrena. Nga kjo rritet edhe ndjeshmëria dhe dhimbja e kokës./21Media