Seminari i gjuhës nderon shkrimtaren e parë shqiptare

Seminari i gjuhës nderon shkrimtaren e parë shqiptare

Në kuadër të Edicionit të 37-të me radhë të  Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, sot iu kushtua një ligjëratë shkrimtares së parë shqiptare Musine Kokalarit. Folëse në këtë ligjëratë ishte drejtoresha e Bibliotekës së Tiranës, Persida Asllani./21Media