Haxhiu: Nëse vazhdohet kështu, do të thërrasim protesta.-Selmanaj: Ligji në tërëi është antikushtetues

Haxhiu: Nëse vazhdohet kështu, do të thërrasim protesta.-Selmanaj: Ligji në tërëi është antikushtetues

Partitë opozitare, Vetëvendosje dhe LDK, nesër, e premte, do e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese, Ligjin për dialogun, i miratuar një javë më parë në Kuvendin e Kosovës.Këto dy parti pretendojnë se Ligji ka nene që bien ndesh me aktin më të lartë juridik në vend, e në veçanti neni përmes së cilit e zhbën ligjin për marrëveshje ndërkombëtare, ligj që buron nga Kushtetuta e vendit./21Media