Kryesia dhe Komisioni për FSK-në nuk koordinohen

Kryesia dhe Komisioni për FSK-në nuk koordinohen

Kundërthëniet rreth mënyrës ligjore për transformimin e FSK-së kanë bërë Ligji për ushtrinë të mbetet në sirtarët e Kuvendit. Kjo doc të zgjasë aq kohë sa për këtë çështje të mos koordinohen Kryesia e Kuvendit dhe Komisioni për FSK-në./21Media

 

 

http://rtv21.tv/ligji-per-formimin-e-ushtrise-mbetet-ne-sirtar/
Facebook Comment