Grevë në institucionet arsimore

Loading...

Grevë në institucionet arsimore

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës mbajti konferencë ne të cilën njoftoj për rrjedhën e grevës së ditës së sotme dhe hapat qe do të ndërmerren nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre deri me 13 prill./21Media