Limaj në Bundestag

Limaj në Bundestag

Ndërkohë nga Berlini, Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj thotë se shumë shpejtë do të ndodhë liberalizimi i vizave. Këtë qëndrim ai e ka shprehur pas takimit me deputetin në Bundestag dhe raportues për Ballkanin Perëndimor, Johan Vadephul, i cili ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të përgatiten mirë për konferencën e Parisit./21Media