Krasniqi: Na duhet shteti i së drejtës.-Vojvoda: Projekti ekonomik do të jetësohet me 1 mijë vende të punës

Krasniqi: Na duhet shteti i së drejtës.-Vojvoda: Projekti ekonomik do të jetësohet me 1 mijë vende të punës

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, njëherësh zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj,  hodhi poshtë mundësinë e negocimit për ndarjen e Kosovës në kuadër të dilogut me Serbinë.  Aty ku shtrohet në tavolinë tema ndarjes së Kosovës, kurrë nuk do të jemi pjesëmarrës  ka thënë Limaj gjatë takimit me strukturat drejtuese të Nismës Socialdemokrate në Vushtrri, Mitrovicë dhe Leposaviq. Ndër të tjera  Limaj theksoi se në nëntor priten lajme të mira për anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL  dhe se formimi i ushtrisë është punën e kryer./21Media