Limaj: Duke investuar në bujqësi do të rrisim ekonominë familjare

Limaj: Duke investuar në bujqësi do të rrisim ekonominë familjare

Kandidati për kryeministër nga koalicioni NISMA-AKR-PD, Fatmir Limaj, duke numëruar prioritet e programit të tij, tha se qeverisja e ardhshme e udhëhequr  nga ai, do të jetë  qeveri reformatore.
Ndërkaq prioriteti kryesor i tij tha se është dialogu me Serbinë dhe integrimi i Kosovës në BE./21Media