Foshnja është e gjinisë femrore

Foshnja është e gjinisë femrore

Një grua nga Queenslandi i Australisë ka lindur një foshnje me peshë 13.4 paund (6 kilogram).

Foshnja është e gjinisë femërore dhe ka pothuajse dyfishin e peshës mesatare te porsalindurve. Foshnja është shëndosh e mirë, ajo ka lindur në spitalin Rockhampton në Australi./21Media

Fotografia e Robert Bojaj

Fotografia e Robert Bojaj