Siç bëhet e ditur lindja u realizua pa probleme

Siç bëhet e ditur lindja u realizua pa probleme

Agjencia e fluturimeve, Turkish Airlines, në faqen e tyre zyrtare njofton se gjatë fluturimit ka lindur një vajzë në aeroplanin e Turkish Airlines.

Ekipi i punëtoreve që ishin në ate fluturim kanë ndihmuar në lindje e cila sipas ekipit u bë pa probleme shëndetësore si tek nëna dhe vajza e sapo lindur./21Media

b1b2b3