Nikçi lirohet nga akuzat

Nikçi lirohet nga akuzat

Gjykata Themelore në Prishtinë liroi nga të gjitha akuzat ish drejtorin financiar të Kuvendit të Kosovës, Jusuf Nikçin, të akuzuar për shkelje të detyrës zyrtare. Kjo Gjykatë gjithashtu vendosi për kthimin e tij në punë dhe për kompensimin e dëmit të shkaktuar./21Media