U diskutua edhe për përkrahjen e Bankës Botërore për zhvillimin ekonomik të Kosoovës

Loading...

U diskutua edhe për përkrahjen e Bankës Botërore për zhvillimin ekonomik të Kosoovës

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka pritur sot zëvendëspresidentin e Bankës Botërore, Cyril Muller dhe drejtorin Global për Energji në Bankën Botërore, Riccardo Puliti , me të cilët kanë diskutuar për projektet energjetike në Kosovë dhe përkrahjen e këtij institucioni drejt zhvillimit ekonomik të vendit, me fokus zhvillimin e sektorit energjetik.

“Sot do të shoqëroj këtë delegacion të nivelit të lartë në takime të ndara me ministrin Hamza dhe kryeministrin Haradinaj”, ka shkruar Lluka në facebook.