Ministri Lluka para Komisionit të Zhvillimit Ekonomik

Ministri Lluka para Komisionit të Zhvillimit Ekonomik

19.7 milionë euro është dëmi në rast së dështon projekti i ndërtimit të termocentralit Kosova e Re, kështu ka bërë të ditur ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka, gjatë raportimit para Komisionit të Zhvillimit Ekonomik.  Sipas tij,  projekti i termocentralit Kosova e re është duke u realizuar në bazë të planit dhe se ndërtimi I këtij termocentrali pritet të filloj në pjesën e parë të vitit 2019./21Media