Mblidhet komisioni parlamentar debaton për gjendjen në Telekomin e Kosovës

Mblidhet komisioni parlamentar debaton për gjendjen në Telekomin e Kosovës

Ndërkohë, para anëtarëve të komisionit parlamentar për PTK-në dhe Valën, ministri i zhvillimit ekonomik Valdrin Lluka ka thënë se privatizimi i telekomit është zgjidhja më e mirë. Këtë konstatim ai e bazon në faktin se Telekomi operon me humbje rreth 15 milionë euro në vit. Lluka mendon se do të ishte fatale për Telekomin, dërgimi tek Përmbaruesi privat i vendimit të gjykatës për kontratën me “Z Mobile”./21Media