Të paknaqur me mënyren e trajnimit të tij

Të paknaqur me mënyren e trajnimit të tij

Lojtarët e Manchester United janë ankuar për mënyrën se si po trajnohen nga trajneri i tyre, Ole Gunnar Solskjaer.

Mediat spanjolle thonë se krejt ekipit nuk po i pëlqejnë mënyra e trajnimit duke thënë se janë trajnime që nga kohët më të vjetra.

Solskjaer për momentin po i trajnon lojtarët duke bërë vetëm vrapim dhe trajneri e ka treguar mendimin e tij duke thënë se gjerat nuk do të jenë ashtu si kanë punuar me Jose Mourinhon.

United për momentin janë në Australi.