Gjermani optimist: Kosova ka  mundësi të kualifikohet në kampionati Europian

Gjermani optimist: Kosova ka  mundësi të kualifikohet në kampionati Europian

Në vazhdën e bashkëpunimit ndërmjet kompanive Teleperformans dhe Sky Gjermani  në Prishtinë sot ka qëndruar , kampioni i botës në futboll  Lotar Mateus . Kapiteni gjerman Mateus u shpreh optimist për kualifkimin e  mundshëm të Kosovës në kampionatin Europian ./21Media