Një moment dramatik u kap në kamerë, ku një hipopotam që po flinte parandaloi sulmin e luaneshës

Një moment dramatik u kap në kamerë, ku një hipopotam që po flinte parandaloi sulmin e luaneshës

Klipi është kapur nga turistët në Parkun e Rezervuar Maasai Mara në Keni, ku kafshët mund të shihen të lirë në natyrë, shkruan rtv21.tv.

Pas një minute kërkimi, luanesha e gjen prenë e saj, mirëpo vonohet ta sulmojë dhe hipoja i kthehet duke e sulmuar, duke i zënë kokën mes dhëmbëve dhe duke e gjuajtur në tokë.

Prej shpërndarjes së videos në YouTube, ajo është klikuar në shumë se 1.6 milionë herë.

/21Media