31% BPV  shkalla e informalitetit

Loading...

31% BPV  shkalla e informalitetit

Edhe pas dhjetë viteve Kosova  ballafaqohet me normën e lartë të informalitetit, i cili llogaritet të jetë 31.7 për qind e Bruto Produktit Vendor. Kështu u tha në një tryezë të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë me temë “Luftimi i informalitetit Hapat e deritanishëm dhe rruga përpara”, ku u theksua se në veri po rritet ./21Media