Kënga e re nga motrat Mustafa

Kënga e re nga motrat Mustafa

Me zërin e tyre melodik, ato i kënduan, atdheut, familjes e dashurisë, bëhet fjalë për motrat Mustafa, të cilat sapo publikuan këngën e tyre më të re.

”Luni teze luni halla”, mban titullin kënga e re e motrave, të cilën e kanë relizuar për festat e fundvitit.

Projekti paraprak i motrave është  “Dasma”, të cilin e publikuan në muajin qershor dhe deri tani në kanalin Youtube numëron mbi 6 milionë klikime. /21Media