Lushtaku ka folur pasi që është liruar nga burgu

Lushtaku ka folur pasi që është liruar nga burgu

Sapo u lirua nga burgu i Gërdocit, ish komandanti i UÇK-së, Sami Lushtaku tha se vetëm drejtësi kanë kërkuar deri më tani dhe shtoi se po del nga një burg dhe po hynë në një tjetër, duke mos sqaruar më shumë për shkak se ndjehej i emocionuar.

Kurse Arianit Koci avokat i Lushtakut, tha se ka qenë një vendim i drejt dhe Lushtaku lirohet nga të gjitha akuzat.