Të pranishëm shtetet e Quint-it

Të pranishëm shtetet e Quint-it

Takimi i liderit të Vetëvendosje, Albin Kurti me Liderin e LDK-së, Isa Mustafa do të mbahet sot në ora 17:00. Në këtë takim do të jenë të pranishëm edhe përfaqsuesit e Qunit-it.

Kjo është bërë e ditur për 21Media  nga dy partitë LVV dhe LDK.

Sipas tyre takimi do të mbahet në ora 17:00 për arsye se LVV, si propozuese që të jenë në takim përfaqësuesit e Qunit-it, i duhet ta marrë konfirmimin e ambasadorëve për orën e saktë të takimit./21Media