“Ma fal një orë” – fal kohë për njerëzit në vetmi

1 min read

Fatlinda Nitaj-Rexhaj nga iniciativa “Ma fal një orë”, ishte e ftuar në Bon Bon të RTV21 ku dha detaje për iniciativën dhe planet tjera për zgjerimin e kësaj iniciative.

Nitaj-Rexhaj tha se ideja për këtë projekt erdhi nga ajo se jemi duke jetuar në një kohë jo shumë të lehtë për shumë kategori të njerëzve, sidomos për të moshuarit, të cilët në shumë raste jetojnë vetëm pa ndonjë kujdes.

Sipas saj, kemi ardhur në një situatë kur mosha e shtyrë po i vuan pasojat e vetmisë./21Media