Macron ka deklaruar se bisedimet me Putin kanë ndihmuar në lidhje me atë që Rusia dhe Franca të arrijnë përparime në pyetje Siri

Macron ka deklaruar se bisedimet me Putin kanë ndihmuar në lidhje me atë që Rusia dhe Franca të arrijnë përparime në pyetje Siri

Presidenti i Francës Emanuel Macron ka deklaruar sot se bisedimet me presidentin rus Vlaldimir Putin në Versaille më 29 maj kanë ndihmuar në lidhje me atë që Rusia dhe Franca të arrijnë përparime kur është në pyetje Siria.

“Bashkëpunimi i shërbimeve tona speciale në terren është arritur në bazë të marrëdhënieve tona”, ka thënë Macron në një intervistë për gazetën javore “Journal de Dimanche”.