Ky do të jetë libri i 6të i ish-sekretares amerikane

Ky do të jetë libri i 6të i ish-sekretares amerikane

Ish-sekretarja amerikane e Shtetit, Madeleine Albright është duke përgatitur librin e ri me titull “Fashizmi”, në të cilin shpreh shqetësimin për demokracinë.

Në këtë libër, Albright paralajmëron se qeveritë demokratike janë të brishta dhe se SHBA nën Donald Trump “po kalojnë nëpër krizën vetanake”, transmeton AP.