Transporti në tjetër nivel

Transporti në tjetër nivel

Ajo që quhet niveli i dytë i transportit është një makinë që do të ju lë pa fjalë, sidomos kur është fjala për qytetet e dendura ku ka shumë makina dhe njerëzit shpenzojnë shumë kohë duke pritur në trafik.

Kompania Dahir Instaat’s së fundi ka fituar patentën për këtë lloj koncepti të makinës, e cila është komplet elektrike.

Makina me gjashtë këmbë mund të kalojë përmes veturave të tjera dhe kështu të shmang tollovinë e madhe apo pritjet në trafik, po ashtu ajo mund të funksionojnë edhe në sheshet me njerëz. Në rast aksidenti do t’i hapen çantat e ajrit.

Përveç që mund të lëvizin nëpër trafik, ato mund edhe të ulen nëse kalojnë nëpër ndonjë tunel. Ndërtimi i këmbëve u mundëson që të largohen nga vendet ku ka pasur aksidente, apo nga kontakti me veturat e tjera.