16 hektarë për agro turizëm në Makresh të Novobërdës

16 hektarë për agro turizëm në Makresh të Novobërdës

Në fshatin Makresh të komunës së Novobërdës turizimi malor po zhvillohet shpejt. Mbi 400 shtëpi malore dhe fshati turistik me 16 hektarë hapësirë për vizitor e bënë atraktiv këtë vend. Turizmin nëpër fshatra po e ndihmon edhe Komisioni Evropian.(Teksti- Bahtir Cakolli- kamera- Sahit Troshupa)./21Media