Prishtina nikoqire do të vizitohet nga 200 mijë turistë më 2022

Prishtina nikoqire do të vizitohet nga 200 mijë turistë më 2022

Në kuadër të  e Bienales Evropiane të Artit Bashkëkohor “Manifesta” që do të mbahet në Prishtinë, emrat më të njohur të artit dhe arkitekturës do të realizojnë projekte enkas për kryeqytetin. /21Media