Qindra të rinjë nga vende të ndryshme të botës mbërrijnë në Kosovë

Loading...

Qindra të rinjë nga vende të ndryshme të botës mbërrijnë në Kosovë

Pas Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Gjermanisë, Danimarkës dhe Belgjikës, projekti “UP with people” po e përmbyll rrugëtimin në Kosovë. Qindra të rinjë nga 18 vende të ndryshme të botës, kanë mbërritur në Kosovë, për të shënuar “Javën e ndikimit të të rinjëve në botë”. Të rinjtë janë duke qëndruar në Gjakovë, ndërsa sot i bën një vizitë edhe kryeqytetit, ku ndalesën kryesore e kishin në Muzeun Kombëtar të Kosovës./21Media