Gjonaj ka folur edhe për procesin e dialogut Kosovë-Serbi

Gjonaj ka folur edhe për procesin e dialogut Kosovë-Serbi

Anëtari i këshillit bashkiak të Nju York, Mark Gjonaj, porositë diasporën shqiptare që nëse kanë pasaportë të Kosovës apo kartë identiteti të regjistrohet dhe të votojnë në zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë./21Media